Wolff scoort namens Oranje O18, dat verliest van Denemarken O18

door Brent Tomassen 0

Oranje O19 heeft in een vriendschappelijk duel met Australië O19 met 1-1 gelijkgespeeld. Oranje O18 speelde ook een oefenwedstrijd. Tegen de leeftijdsgenoten van Denemarken werd, ondanks een goal van Kayden Wolff, met 1-3 verloren.

Oualid Agougil stond in de basis bij Oranje O19, dat na een klein half uur op voorsprong kwam tegen Australië O19. Na rust moest het gastland de gelijkmaker incasseren. Oranje O18 kwam al snel op achterstand via een eigen doelpunt van Precious Ugwu. Na rust liepen de Denen uit naar een 0-3 voorsprong, waarna Wolff iets terugdeed.

Geen overwinning voor Ajax-Belgen

België O19, waar Mika Godts en Stanis Idumbo Muzambo in de selectie zitten, verloor met 2-0 van Frankrijk O19. Rayane Bounida speelde met België O18 vriendschappelijk tegen Zuid-Korea O18. Dit duel eindigde in 3-3, waarna de jonge Belgen een strafschoppenserie wonnen.

Lasse Abildgaard, speler van Ajax O17 viel na de rust in bij Denemarken O17, dat met 1-2 verloor van de leeftijdsgenoten van Georgië. Bij Engeland O18 zat doelman Tommy Setford bij de selectie. De Engelsen wonnen met 1-0 van Marokko O18.