Wie was jouw Man of the Match bij FK Qarabag - Ajax?

door Brent Tomassen 55

Bron Ajax Showtime

Ajax heeft een 0-3 overwinning weten te boeken op bezoek bij FK Qarabag. Groots was het allerminst aan Amsterdamse zijde, maar desalniettemin mag er weer gestemd worden voor de Man of The Match. Laat hieronder jouw keuze achter!

Kies je voor de maker van de openingsgoal Kenneth Taylor of voor Wout Weghorst, die een strafschop benutte en aan de basis stond van de 0-1? Of valt jouw keuze op één van de verdedigers die de nul wisten te houden. Jullie mogen het bepalen!

Ajax kende een lastige openingsfase in Azerbeidzjan en werden nadrukkelijk geholpen door Júnior Romao, die al na een kwartier de rode kaart zag. Tien minuten voor rust veroverde Taylor de bal en via Mika Godts en Weghorst tikte Ajax’ nummer acht de bal binnen. Na rust speelde Ajax slordig, maar hielp de arbitrage een handje door een strafschop toe te kennen. De werd benut door Weghorst.

Hierna zat de wedstrijd in het slot, maar werd het nog mooier voor Ajax. Chuba Akpom combineerde met Godts en was koel in de afronding. Hierna kwam de thuisploeg ook nog met negen man te staan na een stevige charge op Anton Gaaei.