Liverpool wint van Bologna; Real Madrid en Bayern München gaan onderuit

door NielsOpdam 50

Liverpool heeft woensdagavond in de Champions League met 2-0 gewonnen van Bologna. Ryan Gravenberch speelde negentig minuten mee en de ploeg van Arne Slot staat nu op zes punten na twee wedstrijden. Real Madrid en Bayern München gingen woensdag allebei onderuit in het miljardenbal.

Real Madrid ging op bezoek bij Lille OSC. De Spanjaarden verloren met 1-0 in het noorden van Frankrijk. Jonathan David scoorde vlak voor rust uit een penalty. Bayern München speelde woensdagavond in Birmingham op bezoek bij Aston Villa. De Duitsers verloren door een doelpunt van Jhon Duran, die in de 79e minuut het net wist te vinden.

Verder ging Feyenoord op bezoek bij Girona. De Rotterdammers beleefden een opmerkelijke wedstrijd, maar wonnen wel in Spanje. Het duel eindigde in 2-3 voor Feyenoord. Ook Atalanta Bergamo beleefde een mooie avond. De Italianen wonnen gemakkelijk van Shakhtar Donetsk: 0-3. In Kroatië hielden Dinamo Zagreb en AS Monaco elkaar in evenwicht. Het duel eindigde in een 2-2 gelijkspel. Club Brugge won met 0-1 van Sturm Graz.

In Leipzig eindigde RB Leipzig - Juventus in een doelpuntrijke wedstrijd. De Duitsers kwamen op voorsprong, waarna De Oude Dame op gelijke hoogte kwam. Na een rode kaart voor de keeper van Juventus kwam de thuisploeg weer op voorsprong. Uiteindelijk wonnen de Italianen met 2-3 door een doelpunt van Francisco Conceicao. Tot slot boekte Benfica een grote overwinning op Atlético Madrid. De Portugezen wonnen thuis met 4-0 van de Spanjaarden.