Invaller Tahirovic gaat met Bosnië en Herzegovina onderuit tegen Duitsland

door Jesse ter Haar 4

Bosnië en Herzegovina is vrijdagavond onderuitgegaan tegen Duitsland. Het land van Benjamin Tahirovic, die na rust het veld betrad, kwam voor rust op een 0-2 achterstand, maar na de rust bracht Bosnië en Herzegovina de spanning nog terug in het duel. Verder dan dat kwam het uiteindelijk niet en dus gingen Tahirovic en de zijnen met 1-2 onderuit.

FT | Bosnië & Herzegovina - Duitsland (1-2)

In Duitsland trof het land van Tahirovic de volgende opponent van Nederland in de Nations League. Bosnië en Herzegovina kreeg vrijdagavond de eerste kans van de wedstrijd, maar kon Duitsland alleen maar laten schrikken. Hierna was het Deniz Undav die binnen enkele minuten tweemaal wist te scoren en Duitsland met 0-2 de rust in kon laten gaan.

Hierna viel Tahirovic in en halverwege de tweede helft kwam de spanning terug in het duel. Duitsland kreeg de kansen, maar miste die en dat deed Edin Dzeko niet. De topspits wist zo'n twintig minuten voor tijd binnen te koppen uit een corner. Verder dan dit kwam het echter niet en dus won Duitsland met 1-2 op bezoek in Bosnië.