Maduro en Almere City blijven ook na thuisduel met Willem II zonder zege

door Jesse ter Haar 16

Almere City is vrijdagavond in eigen huis onderuitgegaan tegen Willem II. De ploeg van hoofdtrainer Hedwiges Maduro is zodoende na acht Eredivisie-wedstrijden nog altijd zonder zege. De club uit Tilburg was met 0-1 te sterk.

Zie hier de stand van de Eredivisie!

FT | Almere City - Willem II (0-1)

In de eerste helft van de wedstrijd gebeurde er vrijwel niets noemenswaardigs, tot aan vijf minuten voor de rust. Scheidsrechter Jannick van der Laan legde de bal op de stip voor Willem II, maar de VAR kwam op de lijn en uiteindelijk werd de beslissing teruggedraaid. Zodoende gingen beide ploegen bij de brilstand aan de thee.

Na rust viel Amar Ahmed Fatah in en hij zou uiteindelijk de matchwinner worden. Middels een uitstekende uithaal van afstand, die via de onderkant van de lat in het doel verdween, was hij verantwoordelijk voor de zege van Willem II. Het was in de 78ste minuut het eerste schot op doel van de Tilburgers, terwijl Almere City tot op dat moment al vaker op doel had geschoten.