Ajax presenteert derde tenue voor het seizoen 2024/25

door Jon van Dam 260

Bron Ajax.nl

Ajax presenteert derde tenue voor het seizoen 2024/25

door Jon van Dam 260

Bron Ajax.nl

Laatst geüpdatet

Ajax heeft vrijdagochtend het nieuwe derde tenue voor het seizoen 2024/25 gelanceerd. De Amsterdammers spelen dit jaar in een shirt met een beige achtige tint en bruine details. Het shirt zal voornamelijk gedragen worden tijdens Europese uitwedstrijden en sommige uitduels in de Eredivisie en in de KNVB-beker. Je kunt het nieuwe shirt nu bestellen in de Ajaxshop of kopen in de diverse fysieke fanshops.

Het tenue wordt gekenmerkt door vele creatieve details, zoals de all-over print van de Amsterdamse Andreaskruisen. Bij sommige shirts is een vierde kruis te zien. Dit betreft een grafische print met een doorlopende serie Andreaskruisen. Op elk shirt is de print anders, waarbij de maat dus een rol speelt.

In tegenstelling tot het thuistenue kent het derde shirt een ronde beige hals met een bruine rand aan de achterkant. De welbekende Adidas-strepen op de schouders zijn ook bruinkleurig. In de nek staan de drie horizontale Andreaskruisen afgebeeld, net als bij het thuis- en uitshirt.

Uiteraard is het logo van Adidas present op de voorkant van het nieuwe derde shirt, net als het eveneens bruinkleurige logo van de Amsterdamse club. Verder is het logo van hoofdsponsor Ziggo natuurlijk ook te zien op het shirt. Ook zijn er twee bruine golfen aan de weerszijden van het shirt te zien.

De nieuwe collectie van het derde tenue is vanaf dit moment verkrijgbaar via de webshop van Ajax en de Official Ajax Fanshops in de ArenA, Kalverstraat en Bataviastad.

Bestel het nieuwe derde shirt van Ajax in de Ajaxshop!

Zie hieronder foto's van het nieuwe derde tenue

adidas derde shirt 1
adidas derde shirt 4
Ajax presenteert derde tenue voor het seizoen 2024/25
Ajax presenteert derde tenue voor het seizoen 2024/25
adidas derde shirt 14
Lees meer over:
Plaats reactie
Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.